VVD Heeze-Leende organiseert thema-avond transitie landelijk gebied

Op woensdag 16 februari a.s. is er in dorpshuis Valentijn in Sterksel een thema-avond over de transitie van het landelijk gebied. Organisator van de bijeenkomst is VVD Heeze-Leende. Zij hebben provinciale statenlid Walter Manders hiervoor uitgenodigd. Manders zal ingaan op de uitdagingen die er liggen voor het buitengebied en hierover in gesprek gaan met de aanwezigen.

De thema-avond volgt in het rijtje van eerdere, goedbezochte avonden over wonen (in dorpshuis De Schammert) en over duurzaamheid (in dorpshuis ’t Perron). Het thema transitie landelijk gebied is een belangrijk thema in Heeze-Leende gezien de vele agrariers en de natuurgebieden binnen de gemeente. Tijdens de avond ligt de focus op de uitdaging voor agrariers om naar de toekomst toe een renderend bedrijf te houden, temidden van alle ontwikkelingen die er zijn op het gebied van duurzaamheid en natuurinclusieve landbouw.


De thema-avond is toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Aanvang is om 19.30 uur, inloop is vanaf 19.15 uur. De dan geldende coronamaatregelen zullen worden gehanteerd. Als de maatregelen aangescherpt zouden worden, wordt als alternatief een online bijeenkomst gehouden. Houd in dat geval de berichtgeving in de gaten.