Frans Cuijpers lijsttrekker van VVD Heeze-Leende

Op de Algemene Ledenvergadering van VVD Heeze-Leende op 20 september 2017 werd Frans Cuijpers door de leden gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Cuijpers is geen onbekende in de gemeente Heeze-Leende en heeft veel bestuurlijke en politieke ervaring. Zo is hij actief in de politiek sinds 2000, heeft hij als gemeenteraadslid in de gemeenteraad gezeten en is hij sinds 2015 wethouder. Een taak die hij met verve vervult.

"Ik ga me voor meer dan 100% inzetten om van de VVD de grootste partij te maken bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Daar heb ik ook u voor nodig. Ik kijk uit naar een mooie campagne met een sterk team", aldus Cuijpers.

De programmacommissie van de VVD Heeze-Leende legt momenteel de laatste hand aan het verkiezingsprogramma en de kieslijst waar- op naast veel vertrouwde VVD gezichten ook meerdere nieuwe jonge gezichten te vinden zullen zijn.

Het bestuur, de fractie en natuurlijk ook al onze leden wensen  Frans een succesvolle verkiezingscampagne met een fantastische uitslag.